19:17 / 16.04.2022 Спорт

ФК "Мілан" за $1,1 млрд купує бахрейнський Investcorp, - Bloomberg

Фото: ФК "Мілан" купують бахрейнці

Інвестиційна компанія Investcorp, яка базується в Бахрейні, веде переговори з власником ФК "Мілан" щодо купівлі клубу за $1,1 млрд. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела.

Власник італійського футбольного клубу - американська Elliott Management Corporation - готова до продажу активу. На запит Bloomberg щодо уточнення деталей угоди обидві сторони відповіли відмовою.

Бахрейнська Investcorp займається управлінням активами, приватними інвестиціями та нерухомістю. У 1990-х роках компанія була мажоритарним акціонером італійського будинку моди Gucci.

Elliott Management Corporation стала власником ФК "Мілан"у 2018 році, коли попередній власник не зміг погасити заборгованість перед компанією в розмірі 32 млн євро.

У 1986-2016 роках власником футбольного клубу з Мілана був колишній прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі. Свої акції він продав китайським інвесторам.

BAGNET нагадує, що Сільвіо Берлусконі заявив, що "дуже розчарований поведінкою" президента росії володимира путіна через вторгнення до України.

Підготував: Сергій Дага