08:49 / 12.12.2019 Общество

Київський бізнесмен Дмитро Нікіфоров за 1 млн гривень придбав домен вищого рівня voda.ua

Планується, що найближчим часом почне функціонувати однойменний інтернет-магазин – глобальний торговельний майданчик з реалізації мінеральних вод у найширшому асортименті.

На  «полицях» VODA.UA будуть представлені столові, лікувально-столові, лікувальні мінеральні води більш ніж п'ятдесятьох брендів, дві третини з яких – вітчизняні, третина – від кращих закордонних виробників практично з усього євразійського континенту (від Азербайджану до Іспанії).

Одразу після запуску інтернет-магазин VODA.UA обслуговуватиме клієнтів з п'яти найбільших міст України – Києва, Харкова, Дніпра, Одеси та Львова, поступово розширюючи географію своєї діяльності по всій території країни.

Споживачів чекатимуть мінеральні води на будь-який смак: слабо- і сильномінералізовані,  столові та лікувальні, від дев’ятнадцатилітрових ПЕТ-бутелів для кулерів до скляних пляшок різного об’єму від європейських преміумбрендів.   

Довідково  

У середині поточного року Дмитро Нікіфоров сконцентрував 100% корпоративних прав у групі компаній (ТОВ "МІЗУНЬ", ТОВ "АСТРЕЯ", ТОВ "МІНЕРАЛЬНІ ВОДИ КАРПАТ"), що володіють Мізуньським заводом мінеральних вод (Івано-Франківська область) та займаються видобутком та розливом води.

Підприємство, яке розташовано неподалік від села Старий Мізунь, випускає 20 SKU природної столової води під трьома власними ТМ, а також мінеральну лікувальну воду. Сукупні виробничі потужності дозволяють розливати до 120 тисяч літрів мінеральної води за зміну.

Зараз окрім флагманського бренда VODA UA(www.vodaua.ua) портфель власних брендів підприємця містить  торгові марки «Горянка» і «Карпатська високогірна».

Мізуньське родовище столових і лікувальних вод є одним з найбільших в Україні з підтвердженим дебетом біля 1 млн літрів на добу.