09:11 / 15.07.2019 Общество

Журналіст звинуватив кандидата Маляревича у зв’язках з "руським міром"

На мажоритарному виборчому окрузі 214 виник скандал: у кандидата в народні депутати від партії "Європейська Солідарність", депутата Київради Олеся Маляревича знайшли зв’язки з "русским миром".

Помічницею Олеся Маляревича в Київраді працює прихильниця "русского мира" Ольга Мурінська. З постанови Центральної  виборчої комісії від 3 листопада 2012 року стало відомо, що Мурінська Ольга Миколаївна, 1951 року народження, була членом окружної виборчої комісії від політичної партії "Русское единство".

Про це на сайті "Антикор" пише журналіст Олег Бойко.

Нагадаємо, що лідером "Русского единства" був відомий Сергій Аксьонов – самопроголошений прем'єр-міністр окупованого Криму. Партія була офіційно заборонена в Україні 30 квітня 2014 року унаслідок сепаратизму.

"Навряд чи Маляревич не знає про минуле своєї помічниці, тому можна припустити, що для нього співпраця з посібниками сепаратистів не є чимось неприпустимим", - стверджує Бойко.

Також з майнової декларації Олеся Маляревича відомо, що він володіє земельною ділянкою у селищі Штормове Сакського району Автономної Республіки Крим.