15:47 / 04.10.2017 Общество

Фестиваль "Козацькі розваги" за нагоди Покрови

З 2015 року наша держава офіційно святкує День захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці. Водночас це є День Українського козацтва та день створення Української повстанської армії.

З нагоди Покрови Київським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Білоцерківським міським відокремленим підрозділом всеукраїнської громадської організації "Стріт Воркаут Україна" буде проведено Київський обласний спортивно-розважальний фестиваль «Козацькі розваги».

Час проведення: 14 жовтня 2017 року об 11.00 годині.

Місце проведення: місто Біла Церква, вулиця Турчанінова, 27 (дворовий спортивний майданчик).

В програмі заходу передбачені змагання з віджимання від землі, піднімання гирі (24 кг), перетягування канату, стрибання на скакалці на місці, армрестлінгу, стрільби з луків, а також конкурс надування кульок і вправи за участю двох юнаків та двох подушок «вправний козак».

Серед командних змагань будуть проводитися такі дисципліни street workout як соло фристайл, командний виступ на будь-яких снарядах, виконуючи будь-які вправи. Другим видом змагань стане триборство до 14 років, в яке увійдуть вправи з підтягування на турніку, віджимання на брусах та виконання гімнастичного кута на турніку. П'ятиборство складатиметься з чистих виходів на 2, підтягування на турніку, віджимання на брусах, друкарської машинки та гімнастичного кута на турніку. А також спортсмени змагатимуться в дисципліні «Елемент тайм» (утримання елементів на час) та «Джимбар» (виступ на будь-яких снарядах, виконуючи будь-які вправи).

Учасниками змагань можуть стати всі бажаючі, стать та вік необмежений.

Переможців буде нагороджено кубками, медалями, дипломами, подарунками (призами) Київського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та меценатів.

Зареєструватися на участь в фестивалі можна попередньо за контактами: Оксана Михайлівна Сахарова, 099 253 88 08, 098 808 88 82. Або безпосередньо на місці проведення фестивалю у судді відповідного виду спортивної програми, за одну годину до початку відкриття (тобто до 10.00).

Нащадки козацького роду, приходьте демонструвати свої вміння або ж просто вболівати за козаків!

Прес-служба Управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації