18:43 / 24.08.2017 Общество

Вбрання Марини Порошенко на День Незалежності України–2017: новомодний пудровий колір та старовинні орнаменти

Для урочистостей, присвячених 26-й річниці незалежності України, Марина Порошенко разом із доньками Олександрою та Євгенією обрали одяг від українського бренду OKSANA POLONETS. У вбранні гармонійно поєднані старовинні орнаменти із сучасними трендами.

Усі візерунки вишиті бавовняними та шовковими нитками і поєднані з тендітними та витонченими тканинами, такими як шовк, бавовна та маркізет.

За словами дизайнера Оксани Полонець, за основу взято старовинну вишивку козацької старшини XVII-XVIII століть як символ незламності, сили духу, жаги до перемог і нових звершень.

"Сукня Першої леді України виконана у модних тонах цього сезону та має класичний приталений силует. А наповнений ніжністю пудровий колір у  поєднанні з вишивкою у пастельних відтінках підкреслює витонченість, жіночність та елегантність Марини Порошенко", – зазначає дизайнер.

Створюючи образи для Євгенії та Олександри, Оксана Полонець підкреслила індивідуальність та характер кожної з дівчат, а також їхню юність та красу.

Для святкування Дня Державного Прапора України родина Глави держави обрала демократичний одяг українського бренду одягу та аксесуарів ЗЕРНО, зробивши акцент на етнічному дизайні.

Довідка. Оксана Полонець – український дизайнер, бренд якої стрімко знайшов визнання не тільки в Україні, а й за її межами.  Її роботи – це одяг в українському стилі: від повсякденного до весільного. В асортименті дизайнера – не один десяток нагород та подяк і сотні показів по всій Україні, а також в США, Німеччині, Канаді, Австрії, Туреччині та ОАЕ. Варто підкреслити, що у 2016 році бренд Оксани Полонець був представлений на червоній доріжці церемонії вручення Оскар у Лос-Анджелесі.