12:51 / 09.12.2016 Общество

Губернатор Бриль приводить до влади Партію Регіонів

У Запорізькій області пройшов конкурс на заміщення посад заступників голови Запорізької ОДА.

Претенденти, які виявили бажання зайняти дані посади, не лише викликали хвилю обурення серед громадськості, а й підірвали авторитет діючого голови. Про це йде мова в публікації інтернет-видання "Коментарі" "Мастера коррупционных схем в ближайшем окружении губернатора Брыля".

Сьогодні головою Запорізької ОДА є Бриль Костянтин Іванович. Він мав не абсолютну довіру від населення, але все ж отримав свій шанс і очолив регіон.

Коли стартував конкурс на заміщення посад заступників, громадськість відреагувала досить різко, оскільки всі ті, ким хоче оточити себе губернатор мають не лише сумнівну репутацію (корупційні схеми, скандали і т.д.), а й синьо-біле забарвлення Партії Регіонів.

Це ставить під сумнів довіру до губернатора і напрямків його діяльності. Зміни не відбуваються, все йде за тим же сценарієм, до влади добираються ті, кого кров'ю намагались змити на Майдані.

Команда діючого голови може поповнитися такими особами, як: Скобліков В.В., Бабанін О.О., Тоцький В.Є., Балакан Т.А., Собакар Л.П.

Враховуючи їх скандальне минуле, призначення будь-кого, із вище згаданих осіб, може негативно відобразитися на діяльності цілого регіону, який сьогодні, як ніколи, потребує команди професіоналів, здатних зупинити кризові процеси та взяти на себе відповідальність за майбутнє.