16:59 / 01.09.2016 Общество

Матір 12 дітей намагається перемогти рак

Українка Ірина Арсентьєва – справжня матір-героїня. В молодості вона була успішною українською моделлю. Наразі вона захворіла. Вона вигодувала грудьми 12 дітей. Тепер рак грудей з’їдає її саму, остаточне одужання не вистачає 16,5 тисяч гривень. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив відомий кулінар Уріель Штерн.

"Завтра планова процедура у Ірини Арсентьєвої, матері 12-ти дітей. Завдяки людині, яка піклується про єврейські двері, голови і вже рукави, велика частина зібрана. Але бракує десь 16,5 тис. закрити процедури, перев'язки і ще одні щомісячні ліки на 2,5 тис. гривень. Велике прохання допомогти", - написав він.

Родина витратила всі заощадження на її лікування, але цього виявилося замало. Але тепер Ірині потрібна допомога. Вона витратила стільки часу, щоби поставити своїх дітей на ноги – вона хоче бачити, як вони, вже дорослі, змінюють світ на краще.

Зараз Ірина готується до другої операції. Майже рік Ірина приймала Герцептин (а це щотритижні – 50 000 грн!). Найближчим часом Ірину необхідно оперувати.

Загальна вартість операції становить 688 606,96 гривень! 

Детальніше про Ірину і реквізити тут. 

"Не забудьте позначити платіж мама12", - додав Штерн.