12:23 / 20.07.2016 Общество

Максим Поляков у рейтингу найвідповідальніших депутатів парламенту

-Роботи у Верховній Раді більш ніж достатньо. Але завжди знаходжу час і для Умані, і для Черкащини, - говорить народний депутат від «Народного фронту» Максим Поляков.

14 липня на порталі «Слово і діло» опублікували рейтинг найвідповідальніших депутатів Верховної Ради. Журналісти проаналізували роботу 416 народних обранців і склали рейтинг 20 найвідповідальніших. Максим Поляков виконав 59% своїх обіцянок. У рейтингу посів другу сходинку.

За сприяння Максима Полякова в Умані відкрили сучасний пункт невідкладної швидкої допомоги на базі міської лікарні. Пункт оснащений новітнім медичним обладнанням, яке надали з Ізраїлю. Крім того уманських медиків навчали ізраїльські лікарі.

Завдяки ініціативі Максима Анатолійовича, повністю оновили комп’ютерний клас у школі-колегіумі №7. В Умані та Черкасах працюють громадські приймальні депутата.

-Робота у нас йде безперервно. Починали торік ремонт доріг у місті і в цьому році ми його продовжимо. Тоді виділили з бюджету п’ять мільйонів гривень на ремонт вулиці Київської. У цьому році до 400-річчя міста з державного бюджету буде виділено кошти на ремонти центральних вулиць і площі. Це не гроші з міського бюджету, і не кожному місту вдається їх отримувати. Вже пройшли перемовини з прем’єром Володимиром Гройсманом. Це буде подарунок уманчанам до свята.

Команда Максима Полякова реалізує і соціальні проекти.

-Нам вдалося відкрити реанімаційну палату невідкладної медичної допомоги в Уманській міській лікарні. Вона доступна для всіх уманчан, оснащена сучасним обладнанням. За домовленістю його надали нам безкоштовно, а от ремонт палати довелося робити власним коштом. Дуже допомогли місцеві уманські бізнесмени. Крім того понад 40 наших лікарів пройшли навчання у провідних ізраїльських медиків. Це допоможе надавати ще більш якісні медичні послуги, - як наслідоквберегти людські життя. А перша медична допомога – це головне, - говорить Максим Анатолійович.

– Надалі ми започаткували ще один медичний проект. Абсолютно новий для нашого регіону. Фахівці Одеського медичного університету навчатимуть лікарів з Уманщини. Проводитимуть показові операцій та допомагатимуть здобувати післядипломну освіту. Навчання буде безкоштовним.

За ініціативи депутата в Умані підтримують і освітні проекти. В Уманській загальноосвітній школі-колегіумі № 7 відкрили комп’ютерний клас.

-Мені завжди хотілося щось зробити для комфортного навчання дітей,щоб хотіли йти до школи, - каже Максим Поляков.

 – У сучасній школі вкрай важко без сучасного комп'ютерного класу. Ініціативу підтримали наші уманські меценати Микола Гордій, Анатолій Ліпкан та Сергій Кисляк. На цьому ми не плануємо зупинятися. Наступного року реалізуємо в школі нові проекти – стипендіальну програму для кращих учнів та оновимо вчительську кімнату.

Мені хочеться ще багато чого зробити. Адже наша школа легендарна. Хочу щоб діти, які закінчують школу, мали можливість реалізовувати себе в нашому місті. Ми не повинні ждати, що хтось приїде з Києва і вирішить всі проблеми в Умані. Треба працювати. Починати з чогось мало. Найпростіше з дивану кричати: зрада. А ви станьте і хоч щось зробіть. При цьому у мене принципова позиція – жодна державна копійка не може бути украдена. І ми максимально залучаємо гроші меценатів. Є люди, які працюють в місті і готові вкладати гроші у його розвиток.

Зараз команда Максима Полякова в Умані займається відновленням спортивного комплексу на вул. Костельній, адже тут центр міста , велика кількість дітей та підлітків яким дуже важливо мати місце для заняття спортом. Це буде найсучасніший найкомфортніший спортивний майданчик у місті.

Джерело