13:36 / 30.11.2015 Общество

9 грудня народні депутати оформлятимуть запити для всіх, хто прийде під Верховну Раду


9 грудня з 10:00 до 14:00 у Міжнародний день боротьби з корупцією Міжфракційне депутатське об’єднання “Депутатський контроль” ініціює мирну акцію під стінами  парламенту.
23 народних депутата України, представники від усіх фракцій коаліції  оформлятимуть запити для громадян, хто прийде під Верховну Раду та повідомить про факти корупції.

“Корупція в Україні процвітає. Рушійною силою для її подолання виступає народ. Але часто громадяни не усвідомлюють своєї сили. Парламентарі, члени “Депутатського контролю” вирішили на місці писати депутатські звернення про факти хабарництва та одразу відправляти їх до силових органів. Ми сподіваємось, що свідомі громадяни не залишаться осторонь. Приходьте і зробіть свій вклад для побудови України без корупції”, - зазначає Голова Секретаріату МДО “Депутатський контроль” Вадим Руденко.

Усі бажаючі зможуть стати активними предстивниками “Депутатського антикорупційного патрулю”, які повідомлятимуть Секретаріат об’єднання про корупційні діяння держслужбовців.
Запрошуємо усіх: ЗМІ, громадськість, представніків антикорупційних організацій! Приєднуйтесь! Ви маєте можливість написати депутатський запит зі своєю проблемою, поспілкуватись з народними обранцями та запропонувати власний антикорупційний план!

Кожному обіцяємо гарний настрій та гарячий чай.

Адреса: м. Київ вул. Грушевського 5, Верховна Рада України.
Обов’язкова акредитація ЗМІ та учасників: Маргарита Лещенко 095-500-72-28


МДО «Депутатський контроль» засновано 9 грудня 2014 р. у Міжнародний день боротьби з корупцією. До складу об’єднання входять 23 народних депутатів, які представляють всі 5 фракцій коаліції. Співголовами об’єднання від фракцій є Дмитро Лубінець, Геннадій Кривошея, Руслан Сидорович, Денис Силантьєв та Вадим Івченко. Головними завданнями МДО є контроль за діяльністю органів влади всіх рівнів, боротьба з корупцією, підвищення ефективності держаного управління та створення прозорих умов для розвитку підприємництва в Україні. «Депутатський контроль» відкритий до співпраці з громадськістю, медіа та представниками місцевого самоврядування.