13:42 / 18.08.2015 Общество

Небайдужих закликають об’єднатися

Після Революції Гідності реальних системних змін не зроблено!

Революція Гідності засвідчила силу та зрілість громадянського суспільства України, яке чітко заявило про необхідність системних змін в країні. 

Переживаючи правління антинародних режимів, характерною ознакою яких є зухвала брехня та ігнорування волі і прагнень народу, ми вимагаємо змін  в усіх сферах життя країни.

На жаль після Революції Гідності, крім виборів Президента та обрання народних депутатів у Верховну Раду України і остаточного розподілу міністерських та відомчих портфелів, реальних системних змін не зроблено!

Ми оголошуємо про мобілізацію інтелекту нації для створення людино-центричної, справедливої, ефективної моделі держави в системі відносин “громадянське суспільство - бізнес середовище - влада”.

Наша доля - в наших руках. Її не принесуть з Москви, Брюсселю чи Вашингтону. Тому ми закликаємо об'єднатися для співпраці всіх свідомих, небайдужих, незалежно від їх релігійних, національних та політичних уподобань на комунікаційній платформі - “Форум громадянського суспільства України”! 

Оголошуємо про початок проекту Установчі збори України та закликаємо не допустити антидержавних змін до Конституції України!

Форум відбудеться: 20 серпня  2015 з 17:00 до 20:00 за адресою м. Киiв, вул. Велика Житомирська, 33, першій поверх ТПП. 

Реєстрація та акредитація  ЗМІ за адресою: info@nau.inet.ua

по телефону: (044) 233-73-88 з 9:00 до 18:00

у фейсбуці: Форум Громадянського суспільства України