13:11 / 23.12.2014 Общество

31 грудня - в Києві відкриття «Новорічного зимового свята на льоду»

Ініціатором заходу є спортивно-оздоровчий комплекс ТОВ «Дивосвіт-плюс».

31 грудня 2014 року в Києві відбудеться відкриття спортивного свята « Новорічне зимове свято на льоду».

Котрий рік поспіль Ковзанка на Оболоні (вул. Лайоша Гавро, 4-Г) зустрічає киян і гостей столиці яскравим дійством, в якому беруть участь усі охочі. За ініциативи спортивного комплексу вже були проведені соціальні акції «Велика родина - сильна країна» у 2010 році, "Здорова родина - сильна країна" у 2011 році, в яких взяли участь безкоштовно понад 20 тисяч дітей та дорослих з багатодітних та малозабезпечених родин, та п҆ять Київських спортивних фестивалів «Веселі старти на льоду», в яких взяло участь понад 5 тисяч дітей.

Ініціатором заходу є спортивно-оздоровчий комплекс ТОВ «Дивосвіт-плюс» в особі його директора Сергія Тимофєєва (на фото). Благородною метою подібних заходів є оздоровлення та залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, а також пропаганда здорового способу життя.

Офіційне відкриття відбудеться о 9:00 годині 31 грудня у спортивно-оздоровчому комплексі на Оболоні (вул. Лайоша Гавро, 4-Г) .

Усі, хто завітає на спортивно-оздоровчий комплекс з 9:00 до 15:00, матимуть нагоду позмагатися у силі, спритності, винахідливості та просто відпочити.

У рамках конкурсної програми, яку підготували організатори, передбачені цікаві змагання, інші спортивно-розважальні ігри, зокрема, показові виступи із зимових видів спорту. 

На переможців змагань чекатимуть заохочувальні призи від організаторів.

Вхід та прокат ковзанів для дітей до 12 років - безкоштовний.

Дорослі - вхід та прокат ковзанів 10 грн.