15:09 / 19.12.2014 Общество

Граждане Украины не позволят власти издеваться над собой

Жителі Богуславського району погрожують безстроковим перекриттям Одеської траси у випадку, якщо влада не припинить щоденні відключення світла на 8-9 годин.

Про це "Українській правді. Київ" повідомив голова Самооборони району Олександр Павленко.

"Ми готуємося до бунту. Бо терпіти не сила. Якщо не припиняться 8-годинні відключення світла щодня, ми перекриємо Одеську трасу", - сказав він.

За словами Павленка, світло по всіх селах району вимикають з 1 грудня щодня.

"Щоденно, 4 рази на день по 2 і більше годин вимикають електроенергію. Бувають дні, коли 9 годин світла нема. Такого нема ні в Білоцерківському районі, ні Таращанському, ні в Миронівському", - обурився він, додавши, що станом на 14:00 19 грудня світла в оселях людей немає.  

Голова Самооборони району відзначив, що 15 грудня громада ходила до голови адміністрації Богуслава, де просила дати їм графік відключень, однак такого документа їм не дали.

"А 18 грудня відбулись екстрені збори у адміністрації з громадою і головами сільрад. Ми написали звернення голові Київської обладміністрації, щоб вирішити це питання. Ми дали час до 8 ранку 23 грудня. Якщо це питання не вирішиться – перекриємо Одеську трасу", - сказав Павленко.

Він запевнив, що люди налаштовані рішуче, і вже навіть підготували два намети, щоб чергувати під час перекриття дороги.