10:08 / 12.12.2014 Общество

Українців закликають загартувати свій дух і надати сили та позитивного настрою своїм намірам (ВІДЕО)

Це свято присвячене дню зимового сонцестояння і народженню «нового молодого Сонця».

"Зимові свята для більшості з нас залишаються найчарівнішими та одними з найочікуваніших. Родинне свято – це можливість об`єднати свої бажання в єдине Українське Бажання – миру і щастя", - про це заявляють організатори соціального проекту «Створюємо Україну разом», інформує Багнет.

Соціальний проект «Створюємо Україну разом» за сприяння таких організацій, як Благодійний фонд «Центр Милосердя», видавництво «Колесо Жизни», «Академия реальной жизни», FreeArt запрошує киян і гостей столиці, сім’ї, друзів і знайомих на ДОБРОЧИННЕ свято «СВЯТВЕЧІР», що відбудеться 21 грудня 2014 року за адресою: м. Київ, Оболонська набережна, 7 (зі сторони Московського мосту). Свято триватиме з 11:00 до 16:00, вхід вільний. 

Це свято присвячене дню зимового сонцестояння і народженню «нового молодого Сонця». Ніч з 21 грудня є кінцем старого циклу та початку нового, саме в цей час народжується новий світ, нові плани, нові надії, коли ми можемо своїми думками та діями направити рік в бажане нам русло.

О цій порі проводять обряд відродження священного вогню як символу духа, що палає в кожному з нас. Зазвичай палять священні вогнища для підтримки молодого Сонця та пригощають традиційною кутею.

Проект «Створюємо майбутнє України разом» запрошує вас на дивовижне родинне святкування з нагоди Різдва молодого Сонця, де ви зможете закласти якісний фундамент на наступний рік, пройти через цікаві випробування, загартувати свій дух та надати сили і позитивного настрою своїм намірам.

В цей день на святкуванні на вас чекають: хороводи вдячності та бажань наступного року; конкурси матрьошок – на зав’язування хусток; естафети з узваром та тотемом (командна гра); ворожіння на бажання, здоров’я, кохання; майстер-класи зі створення солом’яного вола вирію; змагання для чоловіків; спалення негараздів минулого року в Марені; народні співи, танці, ласощі, ярмарок, майстер-класи для дорослих та дітей, концертна програма.

Організатори закликають усіх вшанувати наших пращурів та традиції, які вони нам передали.

Пропонуємо відео з попередньої акції тих самих організаторів.