15:55 / 30.04.2013 Общество

Ляшко закликає політиків утриматись від політичних чвар у Страсний тиждень

Лідер Радикальної партії, позафракційний народний депутат Олег Ляшко  закликає народних депутатів Страсний тиждень прожити без політичних конфліктів і шоу, і рекомендує більше часу присвятити рідним. Про це політик написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Закликаю всіх політиків у Страсний тиждень утриматися від чварів, дискусій із взаємними звинуваченнями, політичних шоу, гучних заяв. У ці дні ми повинні думати не про свої рейтинги, а про страждання Ісуса Христа, який своєю кров'ю добровільно постраждав за наші гріхи», - написав Ляшко у Facebook.

При цьому сам політик пообіцяв прожити Страсну седмицю без публічної політики, незалежно від того, чи прислухаються до його порад колеги по парламенту.

«Давайте принаймні цей тиждень проведемо без політичних конфліктів. Знайдіть краще більше часу для своїх рідних та близьких. Спілкуйтесь із вашими виборцями, але без політ агітації – допоможіть вирішити проблеми тим, хто понад усе потребує вашої підтримки. Приведіть у порядок могили тих дорогих вам людей, кого вже немає поряд із нами. І найголовніше – хоча б задумайтесь над тим, на яку жертву пішов Господь заради Спасіння кожного із нас, бо всі ми – грішні. Але Всевишній дає можливість кожному врятувати свою душу від страшних мук пекла - кожному, хто відважився на щире каяття», - закликав лідер Радикальної партії.

«Пам'ятайте, люди, те, чому вчив нас Ісус: любіть один одного і ставтесь до інших так, як ви хочете, щоб вони ставились до Вас. Розп'яття Христа, Його смерть з власної волі заради прощення нас, Його Воскресіння і Вознесіння на Небо – це важливіше, ніж політичні рейтинги», - резюмував Ляшко.