17:53 / 22.12.2011 Общество

Ірина БЕРЕЖНА привітала дітей із днем Святого Миколая

19 грудня з нагоди Дня Святого Миколая, Народний депутат України Ірина Бережна традиційно відвідала міста Фастiв та Біла Церква для привітання маленьких фастівчан, дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування з цим чудовим святом.

Завдяки ініціативі Ірини Бережної у Палаці Культури міста Фастів відбувся чудовий святковий захід на якому зібралось більш ніж 400 дітей з дитячих будинків, багатодітних родин, а також дітей з особливими потребами міста Фастова та Фастівського району Київської області. На честь дня Святого Миколая у міському Палаці Культури на дітлахів очікувало справжнє свято із казковою виставою! Діти були у захваті і отримали чудовий настрій, тим більше, що по закінченню вистави на них чекали приємні подарунки - плазмовий телевізор, обігрівач УФО, безліч іграшок, необхідна побутову техніка, посуд, ліки та багато інших корисних речей. Усі залишились задоволеними!

Після цього народний депутат вирушила у Білу Церкву, де за її ініціативою разом із благодійним фондом «Майбутнє країни» був організований святковий захід для 200 дітей позбавлених батьківського піклування. У рамках святкування дітлахи прийняли участь у веселих конкурсах із сюрпризами, переглянули виставу «Хто хоче в новий рік» та отримали солодкі подарунки.

На урочистому заході також був присутній мер Білої Церкви В. П. Савчук, заступник губернатора Є.А. Головин, президент фонду «Майбутнє країни» А. П. Гмирiн та голова білоцерківської районної державної адміністрації А. Я. Немна.

Спільними зусиллями небайдужих людей жодна дитина не залишилась без подарунку на день Святого Миколая.

Прес-служба народного депутата.