13:53 / 16.01.2024 Общество

Центри зайнятості пропонуватимуть безробітним вакансії в ЗСУ, – Міноборони

Ілюстративне фото з відкритих джерел

В рамках вдосконалення системи рекрутингу до Збройних сил вакансії, що публікуються на robota.ua, тепер розміщуватимуть і на Єдиному порталі вакансій Державного центру зайнятості. Про це повідомляє Міністерство оборони України.

На наступному етапі співпраці ці вакансії пропонуватимуть безробітним людям у кожному регіоні України. Мережа регіональних та базових центрів зайнятості налічує 535 установ та підрозділів.

"Передусім це стосується небойових спеціальностей, які забезпечать повноцінне функціонування та підтримку в тилу. У подальшому буде здійснюватися підбір та професійне навчання кандидатів на спеціальності під замовлення Cил оборони", – йдеться у повідомленні.

Відповідний документ про співпрацю підписала заступниця міністра оборони Наталія Калмикова, директор Державного центру зайнятості Юлія Жовтяк та директор з інновацій robota.ua Сергій Лозко.

Калмикова зазначила, що за два місяці рекрутингу вакансії, що пропонуються на чотирьох партнерських платформах, отримали 40 тисяч відгуків.

Підготував: Сергій Дага