00:01 / 31.12.2023 Общество

Порушників комендантської години в новорічну ніч будуть затримувати

Ілюстративне фото з відкритих джерел

У новорічну ніч правоохоронці планують затримувати тих, хто порушить комендантську годину, і доправляти їх до поліцейських відділків.

Таку інформацію надав заступник начальника департаменту превентивної діяльності Національної поліції Анатолій Серединський під час телемарафону.

Він також підкреслив, що комендантську годину в Україні не відмінятимуть, а поліція посилить заходи безпеки по всій країні, зокрема у сфері контролю за масовим перебуванням громадян у громадських місцях.

Всього близько 30 тисяч поліцейських будуть відповідальні за збереження порядку в Україні напередодні Нового року, і порушників комендантської години буде доставлено до поліцейських відділків.

"Щоб встановити, що сталося в житті кожного громадянина, який свідомо пішов з порушенням комендантської години. Також цими людьми дуже цікавляться наші центри комплектування", - додав Анатолій Серединський.

BAGNET нагадує, під час новорічних свят в Україні й надалі діятиме комендантська година. Поліція обіцяє реагувати жорстко на порушення.

Підготував: Сергій Дага