10:24 / 13.12.2023 Общество

Умєров прокоментував чутки щодо звільнення Залужного

Фото: Telegram/Валерій Залужний

12 грудня міністр оборони України Рустем Умєров повідомив, що немає жодних планів щодо заміни Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Про це міністр оборони розповів під час спільного брифінгу з міністром оборони Латвії, повідомляє "Суспільне".

"У військовому керівництві завжди є перехідні речі, які були до мене, і з якими я дуже відкритий до суспільства і до своїх колег ставлюся. У цьому плані питання таке не стоїть. Я знаю, його розкручують і зовнішньо, і внутрішньо. Ми сьогодні були разом із главкомом, вітали командувача Сухопутних військ. Я завжди жартую з цього питання з Валерієм Федоровичем, кажу: "Хто на цей раз тебе звільняє?" - сказав Умєров.

Умєров також відзначив, що щодо змін у військовому командуванні він завжди готовий до відкритого обговорення. Якщо передбачаються будь-які зміни, він буде інформувати про них.

BAGNET нагадує, жодного конфлікту між президентом України Володимиром Зеленським і головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним немає.

Це лише фантазії західних журналістів, яким за два роки вйни стало не так цікаво писати про українськиїх войїнів, які в окопах мужньо боронять Батьківщину від російських загарбників.

Про це заявив радник керівника Офісу Президента України Сергій Лещенко. 

Підготував: Сергій Дага