09:19 / 29.10.2023 Общество

За півтора року у луцькому тренувальному центрі "Тернове поле" підготували понад 22 тис. бійців ЗСУ

Ілюстративне фото з відкритих джерел

У тренувальному навчальному центрі "Тернове поле", що є підрозділом ДФТГ БОР "Луцьк", підготували 22 тисячі бійців ЗСУ. Про це йдеться на сайті Волинської ОВА.

27 жовтня 2023 року начальник ОВА Юрій Погуляйко відвідав військові тренування та оглянув потужності тренувального навчального центру "Тернове поле", що є підрозділом ДФТГ БОР "Луцьк".

На базі центру готують військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та цивільне населення до національного спротиву. Він створений навесні 2022 року і за період своєї діяльності військову фахову підготовку пройшли понад 22 тисяч бійців ЗСУ.

"Навчальний центр має все необхідне для проведення таких тренувань. А інструктори продемонстрували заняття з тактичної медицини, а також тактичної та вогневої підготовки. В умовах воєнного стану такі тренування є надзвичайно важливими і потрібними", – зазначив очільник області.

Тож у рамках такої зустрічі присутні обговорили необхідність у створенні регіонального центру підготовки до національного спротиву на базі центру "Тернове поле".

Підготував: Сергій Дага

ТЭГИ: