16:06 / 01.08.2023 Общество

Покупки за криптовалюту: тепер українці можуть розраховуватися цифровими активами

З 1 серпня українці можуть використовувати криптовалютну картку Trustee Plus, щоб розраховуватися цифровими активами за паливо на заправці, продукти у супермаркеті чи вечерю у ресторані.

З 1 до 5 серпня 2023 року українці можуть отримати криптовалютну картку від Trustee безкоштовно. Стандартна вартість її випуску становить 10 євро. Пропозицією з безкоштовної активації картки вже скористалася перша тисяча українців.

“Я відчуваю неймовірне піднесення і радість, тому що впевнений, що саме зараз ми з вами робимо перший суттєвий крок у світ нових фінансових можливостей. Вже зараз перша 1000 користувачів активувала свої криптокартки в застосунку Trustee Plus. Люди прямо зараз оплачують свої покупки криптовалютою”, - прокоментував запуск Вадим Груша, засновник та CEO компанії Trustee.

Криптокарта емітована Masterсard. Для пересічного користувача це означає високі стандарти безпеки та якості, а також можливість додати новостворену криптовалютну картку у Google Pay чи Apple Pay для зручних оплат зі смартфону.

Відомо, що криптокартка створена на базі електронного гаманця Trustee Wallet. Він запущений у 2019 році. Наразі Trustee Wallet має понад мільйон користувачів. Його використовують українці, які вирішили купити ETH, BTC та іншу криптовалюту.

Незабаром криптокартки будуть в кожному смартфоні, адже вони є простими, зрозумілими й неймовірно зручними платіжними інструментами. Їх можуть використовувати як досвідчені власники цифрових активів, так і новачки у поданій сфері.

Довідкова інформація:

Компанія Trustee має репутацію ліцензованого постачальника послуг у сфері цифрових активів. Її головний R&D офіс розташований у місті Вінниця.