16:30 / 11.07.2023 Общество

"Вчимо сміливості": Дитяча секція боксу від Favbet Foundation та SpartaBox

Команда благодійного фонду Favbet Foundation продовжує розвивати проєкт «Сильніші разом» — нещодавно у переліку безкоштовних секцій, доступних для українських дітей, з’явився бокс.

Заняття з боксу проводять досвідчені тренери київського бійцівського клубу SpartaBox. Групи сформували з дітей, чиї родини мають статус ВПО, або де один з батьків — військовослужбовець. Вартість занять оплачується завдяки підтримці фонду Favbet Foundation.

«Навіть у часи війни діти не мають бути позбавлені щасливого та активного дитинства. Спорт не лише відволікає дітей від страшних речей, що відбуваються навкруги, але й розвиває їхні фізичні навички, вміння співпрацювати та триматися на ногах, формує характер, непохитну волю та сміливість. Нехай наші маленькі боксери стануть символами непохитності та надії на те, що Україна переможе», — розповідає куратор проєктів Favbet Foundation Євген Бондар.

«Сильніші разом» — частина великого проєкту Favbet Foundation під назвою «Клуб  Супергероїв», що прагне забезпечити можливості для всебічного розвитку дітям ВПО та військовослужбовців, а також дітям із соціально вразливих груп.

Ініціатива розвитку охоплює курс базової комп’ютерної освіти «IT Kids» у колаборації з Code Club Україна, а також проєкт «Сила в знаннях», завдяки якому 5500 дітей в Україні отримують яскраві бокси канцелярії для навчання та творчості.