10:00 / 28.06.2023 Общество

Позбавлений свідоцтва захисника "адвокат диявола" хоче захистити свої честь і гідність

Фото: Ігор Черезов

Скандальний “адвокат диявола” та любитель "гучних" клієнтів тепер через суди хоче захистити свою честь і гідність? 25 травня одіозний Ігор Черезов був позбавлений права займатися адвокатською діяльністю через усім відомі “вибрики” стосовно дискредитації колег, а тепер говорить забезпечення поваги до себе. 

18 травня ІА “Advokat post” повідомляло про позбавлення Черезова права займатися професійною діяльністю

У своєму Facebook пан Ігор підтвердив цю інформацію, надавши відповідні документи.

“Мене, заслуженого юриста України, позбавили права на професію під час війні, за те, що я не підвищую кваліфікацію... не їх, членів дисциплінарної палати, а свою”, – зазначив він. 

Наразі Черезов обурений позбавленням його права займатися адвокатською діяльністю та “викинутий” із реєстру адвокатів України, тож намагається захистити свою честь і гідність у судах. Однак, спершу судді мають запитати в пана Ігоря: як він міг дозволяти собі дискредитувати українську адвокатуру, що об’єднує близько 70 тисяч осіб, захищати зрадників нашої держави чи переїхати після цього всього за кордон. 

Слід зазначити, що Рада адвокатів Києва позбавила “адвоката диявола” права на заняття адвокатською діяльністю, тому скандальний Черезов більше не може представляти інтереси своїх клієнтів у судах. 

Нагадаємо, що свою загальноукраїнську впізнаваність Ігор Черезов здобув завдяки численним скандалам у сфері юриспруденції та суперечливому гумору. Свого часу його клієнтами були відомі крадії та корупціонери, наприклад: ректор Ірпінської податкової академії Петро Мельник, член Вищої ради юстиції Павло Гречковський, політик-українофоб Геннадій Балашов, екснардеп Микола Мартиненко, бізнесмен і політик Генадій Корбан та багато інших. 

Однак, варто зауважити, що найбільшої популярності юрист отримав під час гучної співпраці з Ігорем Беркутом – терористом, сепаратистом і пропутінским політиком, який називав Майдан "гнилим" та пропонував розділити Україну й передати частину територій Ізраїлю. І поки зрадник перебуває поза межами нашої держави, його офіційним представником на суді залишався Черезов.