15:21 / 12.05.2023 Общество

Незамінний чиновник Київщини - Дмитро Назаренко

Дмитро Назаренко в Київській обласній адміністрації пережив сімох керівників! А потім навіть очолив КОДА до призначення нового голови. З приходом нового керівника Назаренко залишився працювати на посаді першого заступника. Чиновнику ще й сорока немає, а він вже став незамінний, пише "Антикор". В чому секрет успіху Дмитра Назаренка? - запитують журналісти.

Весь час перебування на посаді молодого управлінця тендери на ремонт, будівництво та експлуатацію доріг та інфраструктурних об’єктів виграє невідома на будівельному ринку компанія ООО “АМК Рем-Буд”.

За даними DOZORRO, компанія освоїла більше одного мільярду бюджетних коштів. У будівельної компанії з мільярдним оборотом немає власного сайта. Зі сторінки у фейсбук можна побачити, що компанія встановлює дорожні знаки та чистить сніг.

До речі не тільки в Київській області, але і на Сумщині. Батьківщини Назаренка.

Засновник та керівник компанії Андрій Куковенко. За інформацією ЗМІ Куковенко та Назаренко куми! До речі у директора “АМК Рем-Буд” і вічного заступника КОДА є спільний друг - начальник служби автомобільних доріг Київщини Руслан Ничик.

Можливо секрет успіху Молодого Незамінного чиновника в тому що він знає як за допомогою кума розподілити мільярд бюджетних коштів на прибирання снігу фірмою свого кума?