10:43 / 02.05.2023 Общество

Буданов у Москві: у ГУР відреагували на фото

Фото: t.me/nexta_live

У Головному управлінні розвідки Міноборони відреагували на появу світлин із зображенням начальника української розвідки Кирила Буданова у Москві.

Коментуючи ці листівки, представник ГУР Андрій Юсов пожартував – "поки що тільки фото".

"Вся сила режиму путіна, яку можна тільки уявити, сконцентрована у москві. І навіть там вони не можуть контролювати процес. І не можуть контролювати появу – поки ми говоримо про зображення – керівників українських спецслужб", – сказав Юсов в ефірі одно з українських телеканалів.

Він додав, що "далі буде", зокрема за участю самих росіян, оскільки в рф є велика кількість громадян – як етнічних росіян, так і представників корінних народів, – які готові до боротьби з режимом путіна і розуміють, що це внутрішня окупація.

За його словами, ця група осіб бореться та виявляє свою готовність абсолютно по-різному.

Нещодавно Telegram-канал NEXTA Live опублікував фото листівок на вулицях москви. На них зображено начальника ГУР Кирила Буданова, а на деяких і голову СБУ Василя Малюка.

Листівки помітили за адресою вул. Воротинська, 12. На оголошеннях очільники силових структур запитують у росіян: "Як справи?" Також на деяких листівках з Будановим йдеться, що він новий президент рф.

Підготував: Сергій Дага