19:58 / 17.11.2022 Общество

Підлеглі начальника Броварського РУ НПУ в Київській області під час сесії міськради блокували приміщення Броварської міськради та РВА

Підлеглі начальника Броварського РУ Національної поліції України в Київській області Кирила Самойленка під час сесії міськради блокували приміщення Броварської міськради та РВА.

Про це повідомили журналісти "Трибуни".

Це можна розцінювати як перешкоджання роботи органу місцевого самоврядування та тиск на депутатів, вважають журналісти.

Зауважимо, що в соцмережах броварчани висловлюють незадоволення діями поліцейських. Починаючи від того, що згадують про їхню участь в "обороні" Броварів у березні 2022 року, "кришування" нелегальної торгівлі цигарками та паливом, закінчуючи тим, що до цих пір велике питання в усіх активістів виникає щодо перебування на своєї посаді заступника Самойленка Сергія Семікопа, який сумно відомий співпрацею з тітушками під час Революції Гідності.

До того ж Семікоп має родича на окупованій території, який занесений до бази "Миротворця".

Охоронна фірма "Комкон-груп", до якої дотичне керівництво Броварського РУ Національної поліції України в Київській області, нещодавно блокувала в'їзд на територію Броварського РВА начальнику Броварський районній військової адміністрації Павлу Проскочилу, якій намоглася потрапити на своє робоче місце.

Самойленко особисто приїхав зі своїми підлеглими опечатувати кабінет і робоче місце Проскочила.

Павло Іванович