21:04 / 28.05.2022 Общество

Астролог назвав терміни завершення війни в Україні

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Війна в Україні затягнеться, бойові дії, швидше за все, не завершаться навіть до кінця року. 

Про це розповів астролог Андрій Денисенко.

За його словами, входження Марса на знак Овна, яке відбулося 25 травня, може спричинити створення нових військових союзів і дасть імпульс боям.

"З 6 липня по 20 серпня Марс увірветься в земний знак Тельця. Як відомо, найжорстокіша чи найважча війна проходить, коли активізуються земні знаки зодіаку. Телець з астрологічного погляду, на відміну від двох інших земних знаків - Діви та Козерога, пов'язаний безпосередньо із землею як територією. Тому дуже ймовірно, що почнуться бої за визволення територій", – зазначив астролог.

Експерт також розповів про те, що найактивніша фаза бойових дій можлива з 1 по 15 серпня, коли Марс підійде до планети різких змін – Урану – і один раз до кармічного місячного вузла Раху. Вплив Сатурна та місячних вузлів на планети України триватиме до квітня 2023 року, він символізує період найбільших страждань та найбільшої глибини емоційної напруги.

"Тоді виникає резонне питання: коли закінчиться війна? Невже у квітні 2023 року? Базовий постулат астрології каже, що майбутнє багатоваріантне, а тому лише найпесимістичніший варіант – весна 2023 року. Є й інші, бо не все так просто у світі під сяйвом Місяця", - поділився своїм прогнозом астролог.
 
Він зазначив, що крапкою у війні з рф може стати і жовтень 2022 року.

Підготував: Сергій Дага