08:59 / 29.03.2021 Общество

Війна за посаду головного податківця. Бамбізов замовив конкурентів на Легітимному і Резиденті

Війна за посаду головного податківця України перейшла в телеграм канали, де легко практично анонімно розмістити будь-яку неперевірену інформацію.
Так, за інформацією наших джерел, одному з кандидатів офіційно допущеному на конкурс, який відбудеться 29 березня, екс-податківцю Євгену Бамбізову належить “анонімний” телеграм канал “Дон Кіхот” – де під виглядом “інсайдів” розміщують “чорнуху” на топ-чиновників державної фіскальної служби, пише antikor.com.ua.

В першу чергу, на ТГ каналі “Дон Кіхот” розміщувалася замовні матеріали на суперників Євгена Бамбізова на посаду головного податківця: практично кожен день з’являлася негативна інформація про діючого голову ДФС Олексія Любченка та його заступників (також беруть участь в конкурсі). За інформацією осіб, що входять до близького оточення Бамбізова, за місяць до початку конкурсу йому порекомендували змінити піар службу, на команду з Одеси. Ціна, яку запросили нові “піарники” 100 000 доларів США включала в себе розміщення замовних матеріалів на основних конкурентів – протеже Андрія Гмиріна Олександра Кучеренко та чинного главу Олексія Любченка, як в традиційних інтернет ЗМІ так і в телеграм сегменті. Саме “одесити” розмістили ряд замовних матеріалів на “Резидент”, “Легитимный”, “Наблюдатель” і деяких інших.