14:16 / 04.02.2021 Общество

Начальник Управління Держагентства рибного господарства України погрожує ПП "НВСП "Бестер" та його керівництву

Виконавчий директор асоціації "Українська аквакультурна спільнота" Юрій Яременко звернувся с відкритім листом до начальника управління Державного агентства рибного господарства у м. Києві та Київській області В. Мухіна. 

"Ви просили Інститут рибного господарства НААН України  у найкоротші терміни, керуючись Законом України "Про охорону навколишнього середовища", з використанням звітної інформації, розрахувати можливі збитки, завдані рибному господарству від провадження риборозведення у плавучих садках ПП "НВСП "Бестер". На нашу думку, такі дії свідчать про перевищення Вами службових повноважень та мають ознаки корупційних дій", - написав Яременко.

Крім того, стало відомо, що під час розмови з посадовою особою цього Інституту  Ви заявили, що будете «дожимать» (мовою оригіналу) ПП «НВСП «Бестер». У таких діях ми вбачаємо пряму погрозу з боку посадової особи начальника Управління Державного агентства рибного господарства України у м. Києві та Київській області Мухіна В.М. по відношенню ПП «НВСП «Бестер» та його керівництва.