19:03 / 23.08.2020 Общество

Адвокат Циганков звинуватив національну асоціацію адвокатів України в тиску і пообіцяв оприлюднити махінації з внесками

Буквально декілька днів тому адвокат Циганков почав критикувати колег на своїй сторінці , а вже сьогодні йому зателефонували з керівництва національної асоціації адвокатів України та попросили бути більш стриманим в своїх висловлюваннях .

Ось, що думає пан Циганков з цього приводу: "Мій основний аккаунт у фейсбуці заблокували через мою жорстку позицію по відношенню до окремих колег.

Кажуть, що я дуже самовпевнений і не сприймаю критику, не показую свої хоббі і пишу лайно без жодного змісту і логіки про всіх навколо.

Але ж це не так ... Я насправді самий етичний та самокритичний свино%#%#%

Я можу навіть, як один з головних героїв Black mirror, дати жару поросяті задля порядку в адвокатурі і країні.

Найближчим часом буду на цьому акаунті боротися за порядок в адвокатурі і державі, і тішити Вас мемами про себе, щоб не склалося враження, що я не готовий до самокритики і боюся викривати поганців.

Причому мені все одно, кого викривати. Щойно мені зателефонувало керівництво НААУ з проханням "зупинитися" у моїх викривальних постах. Але хочу нагадати, що у справедливості і правди немає начальників, і я також буду писати про брудну білизну Асоціації, якщо хтось тиснутиме на мене.

З повагою, голова етичного комітету Національної асоціації адвокатів України".

Нагадаємо, що Циганков це саме той адвокат від, якого публічно відмовився Олександр Оніщенко звинувативши останнього в співпраці з НАБУ.