07:11 / 01.06.2018 Шоу-биз

Українська модель прикрасила легендарний глянець

Одна з найбільш затребуваних українських моделей стала героїнею червневого номера ELLE Україна.

Напередодні літнього сезону команда ELLE Україна разом з фотографом Денисом Манохой і топ-моделлю Еллою Кандибою вирушила в традиційне відрядження, щоб зняти обкладинку червневого номера. Цього разу пунктом призначення обрали сонячну Португалію, повідомляє znaj.ua.

"Величні скелі, широкі піщані пляжі і неосяжний Атлантичний океан – що може бути краще для літньої зйомки", – говорить fashion-редактор ELLE Олена Дяченко.

Що стосується моделі, то свою кар'єру Елла Кандиба почала в 14 років з показу Chanel.

"На світові подіуми я потрапила ще будучи школяркою. На перший у своєму житті fashion week (це була Паризька тиждень моди) я потрапила в 15 років. Тоді я пройшлася лише на одному показі – у Chanel. Із-за відсутності досвіду і в силу мого юного віку інші дизайнери боялися брати мене на шоу. "У тебе чудова зовнішність, але давай спробуємо в наступному сезоні", — чула я скрізь. Тільки Карл Лагерфельд вирішив запросити мене. Після такого гучного дебюту навіть представники інших брендів почали ставитися до мене набагато більш прихильно та зацікавлено", – згадує Елла.

Сьогодні ж на рахунку української топ-моделі робота з найкращими модними будинками світу: Alexander McQueen, Chanel, Dior, Saint Laurent, John Galliano, MaxMara, Lanvin, David Koma, Etro, MSGM, Jil Sander, Moschino, Roberto Cavalli, Mulberry і Chloé.

Але в той же час, варто відзначити, що Елла Кандиба після заміжжя стала набагато менше з'являтися на подіумах. За словами супермоделі, вона своє "відходила", адже зробила 8 успішних сезонів. І тепер для неї головне – це сім'я.

"Я відразу була морально готова до того, що з початком сімейного життя з кар'єрою доведеться розпрощатися. Для мене це питання пріоритетів – або особисте життя, або робота. Приклади, коли моделі вдало поєднують одне з іншим, швидше, виняток із правил", - каже Елла.

Але при всьому цьому, дівчина не покінчила з модною індустрією назавжди. Модель все ще з'являється на обкладинках глянців, на телебаченні і показах.