17:19 / 07.10.2016 Шоу-биз

Los Vivancos прилетіли в Україну

Брати представлять столичній публіці шоу-виставу "Aeternum" ("Вічність")

Сьогодні до Києва прилетів всесвітньовідомий колектив з Іспанії «Los Vivancos». Одразу по прильоту в аеропорту на них чекав музично-танцювальний сюрприз – фламенко у виконані Ольги  Шарапи. Така зустріч та українська гостинність приємно вразила братів з перших хвилин перебування у нашій країні.

Вже завтра брати представлять столичній публіці шоу-виставу «Aeternum» («Вічність»),  з яким подорожують багатьма країнами, з яким зараз гастролюють по світу - це танець, цирк і театр одночасно. У ньому дивним чином поєднуються фламенко, сучасний балет, акробатичні номери і бойові мистецтва. Власна хореографія, режисура і навіть авторська музика братів, перетворюють «Aeternum» в яскраве танцювально-візуальне дійство, в якому магія музики і танцю обрамляють основну ідею в таємничий ореол чар.

У виставі використовується велика кількість візуальних ефектів і сценічних рішень, сучасних світових технологій, а самі танцюристи максимально використовують свої фізичні можливості аж до виступу з закритими очима і вниз головою. Від того, що відбувається на сцені перехоплює подих, і серце починає битися в такт ритмам фламенко, які пристрасно відбивають напівголі красені.

Щоденні тренування в спортзалі і заняття танцями дозволяють братам Vivancos тримати себе у відмінній формі. До кожного виступу вони готуються в поті чола. І результат не змушує себе чекати: всі виступи колективу незмінно супроводжуються бурхливими оваціями і захопленням публіки.

«Los Vivancos - це зразок гнучкості, пластичності, пристрасті і вогняного темпераменту в танці, що виконується чоловіком. Скрізь, де б не побували Los Vivancos, вони збирають повні аншлаги і викликають неймовірний захват і овації, особливо у жінок» - The New York Times.

В Україні відбудеться чотири концерти Los Vivancos: 8 жовтня в Києві (Палац «Україна»), 9 - Харкові (ХНАТОБ), 11 - Одеса (Театр Опери та Балету) і 13 - у Львові (Театр Опери та Балету). Квитки можна придбати на сайті організатора Компанії «Квартал-Концерт» http://kvartal-concert.com.

Брати Los Vivancos запрошують на головне танцювальне дійство цієї осені!

https://www.youtube.com/watch?v=T3jM8G7LcJo

Промо-відео:

https://www.youtube.com/watch?v=Lq6hE1XWqs0

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=53ONSeuT3t0