13:34 / 23.04.2024 Шоу-биз

Донька Алена Делона виклала у фотоблозі нове фото 88-річного батька

Фото: Ален Делон/Associated Press

Донька легендарного французького актора Алена Делона, Аннушка, опублікувала рідкісне фото з батьком.

У своєму фотоблозі вона показала свіжий знімок 88-річної зірки і розповіла, що вони нещодавно провели час за спільним сніданком.

– У п'ятницю зранку я сфотографувала тата. Собі на згадку. Поснідавши з ним, я відчула невимовну вдячність. Гадаю, що він тут гарний. Своїм вічним сталевим бойовим яскравим поглядом і блакитними очима він надає мені неймовірної сили. Я показала йому це фото, він вирішив, що воно чудове. Настільки чудове, що я запитала його, чи можу поділитися ним з вами, його аудиторією, яка турбується про нього. Отже, за його згодою, ось воно, - розповіла Аннушка.

Також, Ален, на тлі постійних чуток про погіршення його здоров'я, заспокоїв фанів і попросив "не хвилюватися" за це. Таким чином, зірка не скаржиться ні на які проблеми.

Раніше BAGNET повідомляв, що відомий французький актор Ален Делон опинився в центрі сімейного скандалу. Суд постановив помістити 88-річного актора під посилену опіку через суперечки з його дітьми. Це рішення також позбавляє Делона права керувати власним майном.

Підготував: Сергій Дага