13:53 / 09.04.2024 Шоу-биз

Мадонна потрапила у черговий скандал

Фото: madonna/Instagra

Шанувальники звинуватили легендарну американську співачку Мадонну у непунктуальності. Фани поп-діви подали позов до суду на зірку через її запізнення на концерт у Брукліні.

Як пише видання People, двоє фанів співачки розповіли, що концерт в Брукліні мав розпочатися о 20:30, однак Мадонна спізнилася. Відтак свій виступ зірка розпочала на дві години пізніше, о 22:30.

За словами відвідувачів концерту, вони розраховували на інше ставлення співачки до своїх шанувальників, і якби знали, що концерт розпочнеться із запізненням, то взагалі б не прийшли на нього.

Вони подали позов до суду на Мадонну, у якому звинуватили її у "використанні неправдивої реклами та введенні глядачів в оману".

Команда артистки вже встигла відреагувати на інцидент. Представники зірки припустили, що частина відвідувачів залишила концерт після першої години ночі, тому що наступного дня їм потрібно було на роботу.

Юристи співачки наголосили, що затримка виступу не є підставою для судового позову. Більш того, адвокати подали заяву на відхилення позову. За їхніми словами, зазначений час у квитку – це лише дані про запуск гостей до майданчика. Лише після того, як усі відвідувачі зберуться, починається концерт.

Розумний відвідувач концерту зрозуміє, що двері закладу відчиняться у вказаний час або раніше. Після цього один або кілька виступів на розігріві, поки глядачі прибувають і йдуть на свої місця. Вже після того на сцену виходить головний артист.

Підготував: Сергій Дага