16:06 / 21.03.2024 Шоу-биз

Акторка Меган Фокс розповіла, скільки коштували її пластичні операції

Фото: Меган Фокс/Associated Press

Відома американська акторка та модель Меган Фокс любить змінювати свій зовнішній вигляд і зверталася до пластичних операцій.

Нещодавно вона розкрила кількість та вартість таких процедур.

У 37 років вона заявила, що лише збільшувала груди та використовувала ботокс. Проте через погане відчуття під час анестезії, вона дуже уважно вибирає, чи йти на операцію до хірурга.

"Лягати під наркоз - це ризик для вашого життя. Тому, коли мені довелося зайнятися грудьми, я подумала: "Слухай, якщо ти збираєшся приспати мене, якщо я хворітиму два місяці через загальну анестезію... мені краще прокинутися з найбільшими грудьми, які ти можеш помістити в моє тіло. І мій лікар зробив саме це. Я подумала: "Я хочу нагороду за страждання, через які мені доведеться пройти", - сказала Меган у подкасті Call Her Daddy.

Вона відзначила, що задоволена результатами мамопластики, хоча ця операція обійшлася їй у 30 000 доларів (більше 1 мільйона гривень). Крім того, Фокс проводила косметологічні процедури на обличчі, обмежуючись лише ботоксом. Вона відмовилася від інших видів втручань.

Підготував: Сергій Дага