14:31 / 11.01.2024 Шоу-биз

Правда розкрилася: Бондарчук розповів, як Кароль завадила кар’єрі Лорак в Україні

Фото: Ані Лорак/Тіна Кароль

Продюсер Олег Бондарчук розповів, як Тіна Кароль завадила концертам Ані Лорак в Україні. Сценарист назвав Тіну білим кардиналом у світі шоу-бізнесу.

Так, Бондарук упевнений, що невдача Лорак в українському шоу-бізнесі – справа рук Кароль та її команди. За словами режисера, це було ще до війни та за це Кароль могли б нагородити зараз, пише "Обозреватель".

"Білий Кардинал шоубізу. Зараз Тіна могла б зізнатися в тому, що разом зі своєю командою грудьми стояла на сторожі українського шоубізу. Вони всіма можливими та неможливими способами не пускали Лорак в Україну. За такий вчинок вона б отримала захоплення від суспільства, а може й посаду голови української митниці за таку ефективність", – заявив Бондарчук.

Відомо, що режисер товаришував із Лорак до повномасштабного вторгнення, але після російської агресії в лютому 2022 року, спілкування припинив.

BAGNET нагадує, що ще 2021 року Лорак натякнула на призвідника бойкоту проти неї в Україні. Тоді зрадниця заявила, що припинила виступати на території рідної країни через політичне замовлення на неї. Щоправда, тоді артистка не називала імен, але заявила, що замовлення було зроблено жінкою. Кароліна підсумувала, що ніхто з артистів, бізнесменів і політиків тоді за неї не заступився.

Підготував: Сергій Дага