11:59 / 06.11.2023 Шоу-биз

Софія Ротару вшанувала загиблих бійців 128 бригади

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Співачка Софія Ротару вшанувала памʼять воїнів 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Її бійці загинули на Запоріжжі внаслідок російського ракетного удару.

Артистка часто реагує на різні події в Україні у своїх Instagram-сториз. Вона ніколи не постить розмовні відео, проте публікує тематичні зображення. Так сталося і цього разу.

Фото: скрин з Instagram-сториз Софії Ротару

Софія Ротару опублікувала картинку з зображенням нарукавного знака 128 бригади та додала до нього стикер у вигляді свічки, що горить.

Невідомо чи сама артистка веде власні соцмережі. За час повномасштабного вторгення, вона не робила заяв, де осудила б дії країни-агресора.

BAGNET нагадує, 3 листопада на Запорізькому напрямку російська армія вдарила балістичною ракетою "Іскандер-М" по особовому складу 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

З 6 листопада на Закарпатті оголосили триденну загальнообласну жалобу. За повідомленням очільника обладміністрації Віктора Микити, по території краю приспустять державні прапори та проведуть богослужіння.

Підготував: Сергій Дага