16:06 / 06.10.2023 Шоу-биз

Не впізнати без гриму: Ірина Білик здивувала новим фото

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Співачка Ірина Білик показала себе без макіяжу. 53-річну артистку рідко побачиш без яскравого мейку, тому фото одразу привернули увагу її шанувальників.

На особистій сторінці в Instagram співачка опублікувала свіже селфі із салону краси, де показує новий колір волосся та оновлену стрижку. "А скажіть мені... Чи впливає зачіска жінки на її настрій та характер?", - поцікавилася вона у дописі.

Втім, темою обговорення у коментарях стало не запитання Білик, і навіть не її новий образ, а обличчя артистки.

"Іра, як ти красива без макіяжу!", "Без мейку красивіше виглядаєте ніж з ним. Більш жива і природна", "Не впізнати без гриму, вам дуже добре", "Зірочка, як ти гарна без гриму! Мінус 25! Будь собою, ти красива і талановита", "Ірочко, ви дуже красива і природна без макіяжу", "Без яскравого макіяжу молода і красива!", "Бачу моя думка збігається з багатьма. Яка Ірина красива без косметики, така природна краса", - розхвалили співачку підписники.

Ірина Білик ніколи не приховувала, що вдавалася до пластичної хірургії, аби покращити свою зовнішність. Першу операцію співачка зробила після народження сина Гліба у 1999 році.

Також вона зізнавалась, що кілька разів робила підтяжку обличчя та регулярно ходить до косметолога за "уколами краси".