19:10 / 20.09.2023 Шоу-биз

Зірка "Чорного ворона" розповів про співпрацю з російською групою "Ленінград"

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Український актор Тарас Цимбалюк в інтервʼю Маші Єфросиніній відверто розповів, що йому сподобалося зніматись у кліпі російського гурту "Ленінград" Шнурова, утім зараз він про це жалкує.

Актор відомий за ролями у серіалах "Спіймати Кайдаша", "Кріпосна" та фільмі "Чорний ворон", пригадав, як знімався в російських проєктах. Він не оминув і роботу з російським гуртом "Ленінград" та його солістом Сергієм Шнуровим. 

У 2020 році росіяни випустили кліп на пісню "Миг". За виступи в анексованому Криму Шнуров з 2016 року внесений до бази "Миротворця", утім кліп знімали українською командою. Головні ролі у кліпі виконали українські актори Тарас Цимбалюк, Даша Трегубова, Вікторія Варлей і Ольга Голдис.

Цимбалюк поділився, що обговорював це з власним батьком.

"Коли я почав активно зніматися в серіалах, тато говорив: "Дивися, я розумію, ти зараз знімаєшся в російських серіалах, немає українських, ти хочеш бути актором, це все ясно. Але, чувак, кліп "Ленінград", ну камон, це ж просто п***ець", – переповів розмову актор.

Аргументуючи, чому саме співпраця з "Ленінградом", Цимбалюк перераховував переваги - Hilton, 400 людей масовки, 30 гримерів і костюмерів, дуже якісне і дороге освітлення, вся знімальна група українська. До того ж комфортним був і процес зйомок.

Разом з тим, актор зізнався: зіграли свою роль і гроші. Утім вже за тиждень після завершення зйомок Цимбалюк пожалкував про своє рішення. Його обурила позиція фронтмена гурту щодо політики Путіна та війни на Сході України.

"Я не останній хліб тоді доїдав, можна було відмовитися реально. Але я не відмовився", - додав Цимбалюк.

Підготувала: Ніна Петрович