11:02 / 13.09.2023 Шоу-биз

У мережі закликають бойкотувати "Міс Україна-2023"

Фото: instagram.com

Національний конкурс "Міс Україна" потрапив у скандал через претенденток на корону.

Український комік Андрій Лузан звернув увагу, що окремі учасниці цьогорічного конкурсу "Міс Україна" не публікують у соцмережах жодної інформації про війну і пов’язані з росіянами.

За його словами, одна з кандидаток – Ксенія Магера з Хмельницької області, давно не проживає в Україні й не приховує любові до росії.

Дівчина зараз живе в Дубаї та нібито дружить з росіянкою, а також раніше брала участь у конкурсі "Майбутнє росії".

Також Ксенія відвідувала ресторан в ОАЕ, власником якого є російський бізнесмен Аркадій Новіков, який очолював штаб Путіна на виборах.

Крім того, на сторінці конкурсантки немає жодного поста з підтримкою України або інформації про повномасштабне вторгнення. Натомість у перші місяці війни Магера публікувала цинічні дописи.

Шоумен розповів, що Ксенія – не єдина "патріотка" України. Учасниця, на ім’я Катерина Чувашова любить слухати російську співачку Інстасамку, а її батько нібито був затриманий СБУ поплічник фсб, який здавав росіянам позиції ЗСУ.

Також ще одна учасниця зустрічається з російським олігархом – власником конкурсу "Міс Україна".

Він зауважив, що це лише частина інформації про учасниць.

"Багато з них, за словами колег з модельних агентств, відвідують тусовки російських олігархів у Куршавелі в якості ескорту", – пише Лузан.

Згодом в іншому пості комік також розповів, що з ним зв’язалася близька людина двох конкурсанток і розповіла, що деяких дівчат у цей проєкт затягують різними вмовляннями та маніпуляціями. А потім не дають просто так піти.

"Тому прошу вас без агресії до всіх підряд конкурсанток. Є конкретні учасниці, по яким я навів факти. По іншим давайте розбиратись або домагатися скасування конкурсу", – підкреслив Лузан.

Крім того, Лузан пояснив, що "Міс Україна" та "Міс Україна Всесвіт" – абсолютно різні конкурси та мають різних організаторів.

Підготував: Сергій Дага