18:35 / 30.08.2023 Шоу-биз

Таїсія Повалій обливає брудом Україну на нікчемних провінційних Z-концертах

Колишня українська співачка Таїсія Повалій завжди вміла дивувати публіку жагою до грошей, а також відсутністю логіки та глибокого розуму.

Повалій опинилася серед тих зірок, хто втік до країни-окупанта під час війни. Вона обрала для себе не позицію мовчазної "голубки миру", як зробила Лорак, а шлях пропутінської пропагандистки, яка при кожній зручній нагоді принижує Україну - країну, яка зробила її знаменитою.

Отож, нещодавно на Z-концерті в Уфі вона виступила з піснею, що прославляє країну-окупанта. Але спершу вона зізналася їй у коханні. "Хочеться сьогодні сказати слова подяки улюбленій країні, великій країні. Росія, Я люблю тебе", - з натягнутою посмішкою вимовила запроданка.

Після виступу Повалій дала невелике інтерв'ю, в якому облила помиями "бездуховну" Україну: "У наш час обов'язково потрібні пісні патріотичні. Час такий, розумієте. Чим більше на нас хочуть зазіхнути, тим ми повинні бути згуртованішими, бути патріотично налаштовані, повинні творити, бути разом. Я думаю саме такі пісні ростять ту молодь, яку не можна буде потім ось так от підкупити. Коли був переворот в Україні, я жила там. Я знаю на своєму досвіді, як це складно і як людям не вистачало духовного виховання, щоб всі переживали за сім'ї, щоб всі думали про своє майбутнє. Тому патріотична пісня виховує духовність. І я впевнена, що майбутнє у росії велике. І наша молодь - вона могутня, вона мудра". Відео з'явилося на одному з фан-акаунтів запроданки в Instagram.

Раніше запроданка Таїсія Повалій розважала росіян у новорічну ніч під пісню "Червона Рута": поки "хороші росіяни" розважалися, їх ракети атакували мирних українських жителів.