10:45 / 17.08.2023 Шоу-биз

Джамала оригінально привітала Мадонну

Джамала переспівала хіт Мадонни “Frozen” для проєкту  Spotify Singles, так вона привітала американську співачку з 65-им Днем народження.

“Чому Мадонна? Ну по-перше, моє дитинство на березі моря асоціюється з „лаіслабоніта“. Пам’ятаю, влітку мию посуд e нашому кафе в кінці робочого дня. Аж раптом в „Лагуні“: „Last night I dreamt of San Pedro...“. Ми з Евеліною кидаємо все і біжимо танцюватию Далі була „Secret“, „Music“ і „Frozen“. Саме остання з таким автентичним бриджем запала мені в душу. А головне — зараз мені дуже резонують слова пісні. Ця співачка завжди виступала за рівноправ’я і дуже підтримує Україну в наш час боротьби. Саме тому я обрала пісню Мадонни „Frozen“”. Буду дуже сподіватися, що якщо вона почує, їй сподобається. Я вклала багато любові і душі цей трек. Разом із Spotify презентую вам Spotify Singles“, — прокоментувала вибір пісні Джамала.

Spotify Singles — проект у якому світові артисти презентують нові версії старих пісень та обраних треків інших виконавців. Українська співачка Джамала випустила одразу два нових треки для Spotify Singles. Треки записували у Лос-Анджелесі.