09:46 / 10.08.2023 Шоу-биз

Актриса Лія Ахеджакова вийшла на сцену театру з прапором України (фото)

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Лія Ахеджакова, народна артистка росії, яка раніше працювала у московському театрі "Современник" (з 1977 року), викликала нову хвилю невдоволення серед росіян. Під час виступу в Німеччині вона з'явилася на сцені, тримаючи український прапор. Про це повідомляє "Обозреватель".

"путіністи" одразу ж заявили, що зірку потрібно визнати "іноагенткою", хоча попередні перевірки на "дискредитацію армії рф" нічого не показали та не знайшли. 

У мережі розповсюдилося коротке відео, на якому можна побачити Лію Ахеджакову, яка стоїть на сцені, тримаючи двоколірний прапор у руках, а глядачі із залу висловлюють їй слова вдячності. 

Генпрокуратуру рф повторно "попросили" перевірити зірку,  та надати їй статус "іноагентки", а також позбавити всіх звань, набутих в росії.

BAGNET нагадує, відома співачка Лайма Вайкуле, яка виступає проти війни і підтримує Україну, прийняла рішення остаточно розірвати звʼязки з росією. Вона відзначила, що люди, які вірять путіну, стали "зомбі", і закликала їх переглянути свої погляди. З тими, хто не цікавиться політикою, співачка була критично налаштована, назвавши їх "ідіотами".

Підготував: Сергій Дага