21:31 / 15.07.2023 Шоу-биз

Біллі Айліш випустила чуттєвий саундтрек до фільму "Барбі" (відео)

Фото: Associated Press

Відома співачка Біллі Айліш презентувала саундтрек до фільму "Барбі" під назвою "What Was I Made For?". Вже був знятий кліп для цієї емоційної композиції, в якому знаменитість з'явилася у "ляльковому" образі.

Пісню створили сама Айліш та її брат Фіннеас. Співачка поділилася, що запис цієї пісні відбувся швидко. Вона була вражена сценами з фільму "Барбі", які були показані їй режисером Гретою Гервіг.

"What Was I Made For? - наша пісня Барбі (і відео) вже вийшли. У січні Грета показала мені і Фіннеас кілька незавершених сцен з фільму. Ми не мали уявлення, на що очікувати у кінці. Ми були так глибоко зворушені, що наступного дня ми писали і не могли замовкнути про це, і в підсумку написали майже усю пісню за ту ніч. Буду чесна з собою. Здається, все це сталося тоді, коли мені це справді було потрібно. Я так вдячна за це", - розповіла про нову пісню Айліш.

Співачка поділилася кадрами зі свого нового кліпу на своїй Instagram-сторінці. У відео вона представлена в жовтій сукні та туфлях на великому каблуці. Біллі Айліш створила ретро-образ, зробивши високий хвіст та величезний об'ємний чубчик, що нагадує зачіску зірок 60-х років.

Підготував: Сергій Дага