18:13 / 20.05.2023 Шоу-биз

Вийшов трейлер сьомої частини "Місія нездійсненна" з Томом Крузом

Фото: Том Круз і Ванесса Кірбі

Кіностудія Paramount опублікувала трейлер нового фільму "Місія нездійсненна. Смертельна розплата. Частина 1" (Mission Impossible - Dead Reckoning Part One) з Томом Крузом у головній ролі.

Прем'єра першої частини "Смертельної розплати" запланована на 12 липня 2023 року, а другої - на 2024 рік. Сценаристом і режисером фільмів став Крістофер МакКворрі, який зняв дві останні частини франшизи "Місія нездійсненна: Плем'я ізгоїв" та "Місія нездійсненна: Наслідки".

Останньою роботою МакКворрі з Томом Крузом став "Топ Ган: Меверік", який приніс режисерові дві номінації на премію "Оскар".

У майбутньому фільмі Том Круз знову виконає роль польового агента Ітана Ханта. У каст також увійшли вже відомі Саймон Пегг (Бенджі Данн), Ребекка Фергюсон (Ільза Фауст), Ванесса Кірбі (Аланна Міцополіс) та інші. А серед новачків франшизи - Есай Моралес, Шей Віґем і Пом Клементьєфф.

Зйомки фільму "Місія нездійсненна 7" проходили в Європі. Їх двічі зупиняли через пандемію коронавірусу: у лютому 2020 року, коли в Італії заборонили масові збори, та у жовтні, коли захворіли 12 членів знімальної групи.

Підготував: Сергій Дага