20:34 / 16.03.2023 Шоу-биз

Догралися: російські актори, які знімалися в серіалі "Свати", тепер брешуть на Зеленського

Студія "Квартал 95" знімала серіал "Свати" за участи російських акторів, які після 24 лютого 2022 року підтримали вторгнення в Україну або, у кращому разі, мовчать про війну. Серед рупорів пропаганди рф – Тетяна Кравченко (грала Валентину Будько) та Олеся Железняк (роль Лариси Буханкіної). Остання, як повідомляє "Апостроф", з'явилася у пропагандистському шоу Бориса Корчевнікова та озвучила чергову порцію брехні про Україну та Володимира Зеленського, з яким працювала у "Сватах".

Фото: скріншот

"Мені хочеться сказати: "Невже ти так мене ненавидиш, що ти хочеш убити моїх дітей?" - звернулася вона до президента України. - Я пам'ятаю, що в суботу та неділю ми йшли Хрещатиком, і там висіли американські прапори. Можливо, зло так і приходить".

Також Железняк порівняла українців із російськими окупантами. Перші, за її словами, "спотворені злістю", а другі - "світяться навіть без ніг".

"Я, коли бачу відео з іншого боку, я бачу, що обличчя спотворені злістю. Я бачу, що у людини недобре на душі, вони не готові прощати. І коли я бачу наших, у них обличчя спокійні, це правда. Як вони ставляться до життя, там правди більше, - заявила путіністка. - Я бачила людину, яка лежала без руки, без ноги. Вона лежить і вона світиться".

Обурило акторку і те, що росію вважають країною-окупантом, а не "рятівником".

"Виходить, що ми злі для всіх? Як же так? Виявляється, що ми не звільняємо, а ми - окупанти", - поскаржилася вона.

Нагадаємо, що показ серіалу "Свати" в Україні був заборонений з 2017 до 2019 року, оскільки його актори незаконно їздили до окупованого Криму. У 2019 році заборону зняли, а актору Федору Добронравову дозволили в'їзд до України. Останній сезон "Сватів" вийшов у 2021 році.

Ще одна російська актриса Інна Корольова, яка зіграла маму Жені Ковальової у серіалі "Свати", висловилася на підтримку війни в нашій країні.