09:11 / 01.03.2023 Пресс-релизы

Досвід експлуатації віконних профілів Рехау протягом тривалого часу: порівняння з іншими брендами

Німецький виробник пвх систем, які всім відомі як вікна Рехау, є одним із світових лідерів не лише в цій галузі, а й загалом на ринку полімерних товарів. Концерн був заснований у середині минулого століття і виріс з невеликої місцевої організації у світового гіганта з виробництва полімерної продукції.

"Rehau - у кожному вікна 50 років досвіду"

Сьогодні вікна Рехау Київ є найпопулярнішим вибором серед мешканців столиці, які віддають перевагу якісним німецьким брендам. Такий успіх пов'язаний з тим, що профіль від Рехау дуже довговічний і вікна можуть прослужити десятки років, зберігаючи прекрасний зовнішній вигляд та експлуатаційні характеристики.

Переваги технологій Рехау в порівнянні з конкурентами

Лідерство компанії засноване насамперед на якості продукції, яка підтверджена більш ніж півстолітньою історією. Системи Рехау випереджають конкурентів за такими пунктами:

  • ідеально гладка та рівна поверхня профілю;
  • патентована технологія захисту поверхні від вигоряння та зміни кольору;
  • стабільна геометрія як поверхні, так і профілю загалом;
  • всі пвх системи можуть ламінуватися або фарбуватись;
  • вікна Рехау ціна Київ – найкраще співвідношення ціни та якості на ринку.

На відміну від багатьох конкурентів, німецький бренд дає гарантію на профіль терміном 40 років. Практика показує, що перші віконні системи бренду, встановлені на території Німеччини, стоять вже понад 50 років і зберегли чудовий зовнішній вигляд. Звичайно, вони вже не відповідають нормам сьогодення, але підтверджують високу якість пластику.

Досвід експлуатації та історія розвитку

Компанія заснована в 1948 році в Німеччині і вже в 1958 випущений перший пвх профіль для виробництва вікон. На нашому ринку системи Rehau застосовуються понад 20 років. Еволюція споживчого вибору починалася з трикамерних систем, а сьогодні все частіше клієнти віддають перевагу системам SYNEGO та GENEO. За роки присутності компанії на нашому ринку можна виділити 4 найпопулярніші рішення:

  • Rehau Euro-Design 60
  • Rehau Euro-Design 70
  • Rehau SYNEGO
  • Rehau Geneo

Усі системи відповідають високим європейським екологічним стандартам, відрізняються характерними для німецької промисловості високими стандартами інженерної думки. Каталог продукції налічує тисячі рішень для вікон нестандартних форм, кольору і розмірів. На особливу увагу заслуговує система Генео, яка не має аналогів серед пропозицій інших брендів. Профіль армований скловолокном у масі та відрізняється жорсткістю, яка відкриває нові можливості у проектуванні вікон та дверей.