22:10 / 27.01.2023 Пресс-релизы

У чому переваги пристрою glo™?

На правах реклами.

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.

 

Пристрій glo™ - це інноваційна технологія нагрівання. Купити glo™ ви можете онлайн на сайті, а також в одному з магазинів, які розташовані у великих торгових центрах міста, в glo™ studio, pop-up та в точках продажу. До речі, в магазинах ви можете не тільки придбати пристрій, а й оформити безкоштовний тест-драйв терміном до 21 дня. 

5 причин купити glo™ - пристрій для нагрівання тютюну

Якщо ви вирішили стати власником пристрою для нагрівання тютюну glo™, пропонуємо почитати про основні переваги покупки:

  1. Нагрівання замість спалювання. Під час  використання пристрою тютюн нагрівається без горіння до температури 240-250°C у режимі Standart або 270-280°C Boost в залежності від вибраної моделі пристрою glo™.
  2. Компактні розміри. Кожна модель має індивідуальні розміри, але всі вони компактні та можуть легко поміститися навіть у маленькій жіночій сумці. Найменший за розміром glo™ HYPER X2 - 77,5 x 43,3 x 21,4.
  3. Можливість вибрати різні кольори під свій смак та стиль.  В залежності від моделі можна знайти від 4 до 6 кольорових рішень. Загалом у всієї лінійки девайсів glo™ понад 20 різних видів кольорів.
  4. Сучасний дизайн. Корпус може бути виконаний у різних колірних відтінках. Для роботи використовується лише одна кнопка керування (окрім моделі gloтм HYPER X2, що отримала окрему кнопку запуску режиму  HYPER X2, що отримала окрему кнопку активації режиму Буст).
  5. Потужності батареї glo™ вистачає до 20 сесій (для моделі glo™  PRO SLIM до 16 сесій)*. А одночасно можна здійснювати в залежності від моделі від 2 до 4 послідовних сесій.

Якщо у вас є бажання протестувати пристрій перш ніж купувати, тоді варто оформити безкоштовний тест-драйв  в одному із фірмових магазинів. Дізнатися детальніше, де саме придбати glo™ ви зможете на сайті https://myglo.com.ua/, або зателефонувавши у нашу службу підтримки онлайн за телефонами 0 (800) 50-90-80 або 8008.**

* При використанні в режимі Буст. За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися залежно від поведінки користувача.

** Дзвінки безкоштовні. Тільки для повнолітніх.