17:55 / 15.08.2022 Пресс-релизы

Чи перегріватиметься новий Macbook Air M2

Чому відсутність вентилятора в Macbook Air M2 це не проблема

Появились тесты производительности нового MacBook Air с процессором M2.  Есть перегрев?

Шанувальники американської компанії apple давно чекали на випуск нового Macbook Air M2 і після виходу моделі в червні 2022 року в інтернеті з'явилося безліч відгуків на новий пристрій, які виявилися позитивними. Однак паралельно зі схвальними коментарями нового пристрою почали з'являтися численні питання про те, чи гаджет не втратить свою продуктивність і чи витримає нагрівання за умови відсутності вентилятора.

Розберемося, чи коштує пристрій своїх грошей і, чи він справляється з активною роботою без вентилятора. А також з головним питання, чи правда те, що нова модель є справжнім ідеальним варіантом покупки у 2022 році для більшості користувачів.

Перший Macbook Air на чіпі M1 став справжнім проривом у швидкості завдяки новому процесору від Apple ще два роки тому. Тоді в порівнянні з попередніми моделями цей пристрій показував фантастичні результати у питаннях швидкості, потужності та енергоефективності, які змусили багатьох поміняти свій ноутбук на процесорі Intel на інноваційний гаджет. Тоді пристрій так само не мав вентилятора і боровся з перегрівом за допомогою регулювання швидкості та контролю температури під час активної роботи. 

Незважаючи на те, що в даній моделі не передбачені вентилятори, вона має функцію активного охолодження, яка надійно стежить за тим, щоб лаптоп не перегрівався. Тут не передбачений вентилятор, тож для його наявності легендарно тонкий Air доведеться значно збільшити в товщині, а це суперечить концепції моделі. Тобто відсутність вентилятора в Macbook Air це зовсім не випадковість або недоробка. Гаджет спеціально розроблений так, щоб підходити до всіх вимог своєї цільової аудиторії. Адже основні користувачі цього пристрою - це звичайні люди, студенти або працівники офісів, які виконують всі необхідні завдання вдома, в офісі або навіть у кафе.

Саме тому ноутбук такого типу найчастіше купують. Ця модель є найдешевшою серед інших ноутбуків Apple і вона найкраще підходить для навчання, роботи та виконання різних повсякденних завдань. Він націлений на аудиторію користувачів, які більшу частину часу використовують ноутбук заходячи до веб-браузера, а також часто використовують різні програми від Microsoft Office. Таким людям необхідний гаджет, через які вони зможуть здійснювати онлайн дзвінки в робочих та особистих цілях і мати можливість при необхідності попрацювати в будь-якому місці.

Крім роботи з офісними програмами, власник ноутбука може також скористатися різними програмами для створення відео, редагування фото, а також для малювання. Портативний комп'ютер без проблем може впоратися з багатозадачністю, якщо це необхідно. Завдяки новому процесору макбук М2 не поступається професійній моделі, має високу продуктивність і достатню швидкість для роботи. У деяких випадках він навіть має ряд переваг, наприклад, портативність.

Можна дійти до втішного висновку, що Macbook Air 2022 року, який недавно вийшов, стане кращим вибором для більшості цільової аудиторії Apple і неодмінно буде користуватися популярністю. Пристрій відмінно підлаштовується під інтенсивність роботи, цим не дозволяючи нагріватися під час роботи і враховуючи всі його характеристики він безперечно коштує своєї ціни. Вже зараз цей інноваційний пристрій доступний для покупки в Україні. За найкращою ціною його купити в магазині eStore. Також на eStore.ua можна знайти для себе та інші моделі Macbook, тому що в асортименті є великий вибір ноутбуків від Apple.