14:05 / 13.05.2022 Пресс-релизы

Мотопомпа - незамінний пристрій у вашому господарстві

Складно уявити, як жили раніше люди, господарюючи без пристроїв, що економлять не тільки наші сили, але й час. Одним із таких, а чоловіки це точно підтвердять, є мотопомпа.

Вона ідеальна для тих місць, де ви не маєте доступу до розетки, а тому потрібно якось викручуватись без електрики; може використовуватись для будь-яких побутових, сільськогосподарських робіт. Мотопомпа призначена для зрошення, підвищення тиску рідини, різного перекачування та відкачування водопровідної, ґрунтової, дощової та хлорованої води в басейнах; також оснащена ефективним чотиритактним двигуном внутрішнього згоряння, що працює на бензині, а тому ви практично можете вважати її портативним пристроєм. Не потрібно змішувати паливо та масло, оскільки останнє знаходиться в масляному піддоні двигуна (його слід долити перед запуском).

Тут корпус виконаний з достатньо міцного алюмінієвого сплаву, стійкого до різного роду пошкоджень (в тому числі і механічних), а також й до зношування; Кришка двигуна виготовлена із високоякісного пластику. Насосний елемент відлитий з чавуну, завдяки чому він витримує високі навантаження і здатний пропрацювати тривалий термін. Має дуже міцну конструкцію та завдяки відповідній конструкції поєднує в собі малі габарити та високу ефективність.

Все, що встановлено в мотопомпі, знаходиться на спеціальній конструкції рамі, що є з'єднанням сталевих труб, зазвичай пофарбовані в чорний колір за допомогою спецпокриття. Щоб уникнути вібрації, ця установка використовує гумові ніжки, міцно загвинчені в основу, завдяки чому вся установка не рухається.

Доступне безступінчасте регулювання керує продуктивністью мотопомпи відповідно до ваших потреб, забезпечуючи відносно тиху, ефективну роботу. Топковий насос оснащений зливним гвинтом, що дозволяє легко спорожняти його перед настанням морозів або після закінчення роботи, що значно полегшує його зберігання.

Але запам'ятайте одне: у цій техніці є свої обмеження, бо вона не призначена для перекачування солоної води, агресивних та легкозаймистих речовин чи харчових продуктів.

Обов’язково варто переглянути доступні варіанти, щоб мотопомпу Honda купити тут и забути про всі проблеми.