15:59 / 14.02.2022 Пресс-релизы

Отримайте кредит на карту і насолоджуйтеся фінансовою свободою

Люди зазвичай із неймовірною недовірою ставляться до кредитних угод, адже вважають, що банки мають на меті отримати максимальну вигоду і нерідко супроводжують офіційні папери невеличкими приписками мілким шрифтом в кінці сторінки. В результаті людина елементарно не звертає уваги на додаткові умови і зі спокійним серцем підписує документ, не знаючи про наслідки. Ті, хто мали подібний досвід, із великим упередженням ставляться до банківських установ і всього, що стосується грошей.

Насправді все не так погано, і в Україні є дійсно чесні компанії, які чітко і конкретно прописують всі умови договору, не ховаючи ніяких «підводним каменів». Саме такою організацією і є УкрПозика, яка багато років представлена на українському ринку і отримала чималу популярність завдяки тому, що пропонує кредит онлайн на картку. Так, гроші нараховуються напряму на банківський рахунок, тому клієнту не потрібно:

● бігти в філіал компанії, аби встигнути до кінця робочого дня;

● відпрошуватися з роботи або витрачати свою обідню перерву на сидіння в чергах;

● виправдовуватися і пояснювати причину того, чому вирішили взяти кошти в кредит;

● збирати чималий комплект документів;

● хвилюватися щодо своєї кредитної історії, адже УкрПозика не виконує детальну перевірку;

● витрачати чимало часу на процедуру подання заявки;

● довго чекати на гроші, адже після погодження кредиту зарахування відбувається протягом 5-10 хвилин.

Відразу після отримання відповідного повідомлення про надходження коштів, можна сміливо йти до банкомату і знімати готівку або здійснювати онлайн-покупку, насолоджуюсь приємним відчуттям продуктивного шопінгу.

Що потрібно знати клієнтам УкрПозики?

Скористатися послугою можуть лише повнолітні громадяни України, які мають при собі паспорт та ідентифікаційний код. Варто зазначити, що сама процедура оформлення мікрозайму дуже проста і потрібно лише здійснювати нескладні операції, які вказані на екрані. Вся інформація по боргу відображена в Особистому кабінеті. Погасити борг можна як завдяки онлайн-банкінгу, так і за допомогою поширених і дуже простих в користуванні терміналів. Представники старшого покоління навіть нерідко звертаються в каси банківських установ, просячи працівника ввести необхідні реквізити. Обираючи саме останній варіант варто пам’ятати, що зарахування грошей відбувається не моментально, а протягом 3 робочих днів.